«Дюна: Пророцтво»: дивіться перший трейлер серіалу зі всесвіту «Дюни» від HBO

15 травня 2024,  19:26 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Max від каналу HBO поділилася сьогодні тизер-трейлером науково-фантастичного серіалу «Дюна: Пророцтво», події якого будуть розгортатися за 10 000 років до народження Пола Атріда, головного героя «Дюни».

Новий серіал всесвіту «Дюна», який раніше називався «Дюна: Сестринство», розповість історію становлення ордена «Бене Гессеріт» — таємної жіночої спільноти, що була створена після Великого джихаду. Завдяки невтомним тренуванням тіла та розуму, членкині цієї організації отримують низку неймовірних здібностей, які використовують для контролю за розвитком людства. Секретна, але потужна сила «Бене Гессеріт» за допомогою селективно-генетичної програми намагається вивести Квісатца Хадераха – суперментата, живий комп'ютер, наділений пророчими здібностями. Для цього орден бажає контролювати якомога більше аспектів життя Всесвіту, а також впливати і вчасно реагувати на різноманітні події.

Нагадуємо, що до цього ордену належить мати Пола, леді Джессіка Атрід (Ребекка Фергюсон), яка у стрічці «Дюна: Частина друга» стала Превелебною матір'ю фременів.

У серіалі ключову членкиню «Бене Гессеріт» Вал'ю Гарконнен втілить британська акторка Емілі Вотсон, яка має дві номінації на премію «Оскар». Тим часом роль імператора Джавікко Корріно виконає Марк Стронг, зірка фільмів «Кінгсман».

Тизер повідомляє, що прем'єра серіалу «Дюна: Пророцтво» відбудеться восени.

269 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: