«Мегалополіс»: перший погляд на Адама Драйвера у багатостраждальному фільмі Копполи

30 апреля 2024,  13:14 | Новости фильмов

Номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер та зірка «Гри престолів» Наталі Еммануель зіграють у науково-фантастичному фільмі Френсіса Форда Копполи «Мегалополіс». І ми нарешті маємо перший кадр, що представляє їхніх персонажів.

Події стрічки «Мегалополіс», над якою Коппола працює ще з 1980-х років, будуть розгортатися у майбутньому. Драйвер втілить геніального архітектора, який хоче перебудувати Нью-Йорк, щоб перетворити його на грандіозну столицю світу. Проте він стикається з небезпечним конкурентом, мером Нью-Йорка, який веде боротьбу навіть забороненими методами

Роль цього мера виконає зірка популярних серіалів «Пуститися берега», «Хлопаки» та «Джентльмени» Джанкарло Еспозіто. А Наталі Еммануель, яку ви також можете знати за екшен-франшизою «Форсаж», зіграє його доньку.

У 2023 році Драйвер зіграв у двох фільмах, що вийшли в український прокат: науковій фантастиці «65» та біографічній драмі «Феррарі».

Бюджет нової стрічки Копполи складає 120 мільйонів доларів. Світова прем'єра фантастики «Мегалополіс» відбудеться 17 травня на Каннському кінофестивалі.

312 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...