Оновлення, в яких згадується Джим Бродбент

27 листопада 2017,  22:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо в незвичайну екскурсію Лондоном в дебютному фрагменті сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2».

Відео називається «Книжка-розкладачка» і показує, як ведмежа Паддінгтон (зірка «Парфумера» Бен Вішоу) знаходить в антикварній крамниці містера Грубера (Джим Бродбент з «Гаррі Поттера») стару ілюстровану книжку, відкривши яку, можна побачити тривимірні пам'ятки столиці Великої Британії. Головний герой починає уявляти, як би його тітці Люсі (Імелда Стонтон з «Гаррі Поттера») сподобалося «побувати» в Лондоні хоча б за допомогою такої книжки, і вирішує подарувати її тітоньці на 100-річний ювілей.

Також дивимося другий український трейлер «Пригоди Паддінгтона 2», де головного героя знову дублює Володимир Зеленський. У кіно з 18 січня.

3 липня 2017,  17:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська драма «Передчуття кінця» є адаптацією роману лауреата Букерівської премії Джуліана Барнса. Вона розповідає про чоловіка, який отримує таємничу спадщину, що змушує його пригадати свою юнацьку любов і переосмислити свою нинішню ситуацію в житті. Головних героїв історії втілили володар «Оскара» Джим Бродбент та номінантка на премію «Оскар» Шарлотта Ремплінг.

Кадри фільму Рітеша Батри, де також зіграли Мішель Докері, Емілі Мортімер та Меттью Гуд, ви знайдете в нашій галереї.

31 травня 2017,  01:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» одразу в українському дубляжі! Кумедний ведмедик повертається разом зі своїми друзями для нових пригод у Лондоні, де знайшов свій новий дім. Компанію на екрані йому знову складуть Г'ю Бонневілль,Саллі Хокінс, Джулі Волтерс, Пітер Капальді та Джим Бродбент, а також трейлер представляє нових персонажів у виконанні Г'ю Гранта й Брендана Глісона.

В українські кінотеатри комедія режисера Пола Кінга, який зняв першу частину пригод Паддінгтона, прибуде 18 січня 2018 року.

18 березня 2016,  14:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вслед за вторым трейлером к приключенческой кинокартине Дэвида Йэтса «Легенда о Тарзане» вышел новый постер, показывающий главного героя готовым броситься в битву за свои родные джунгли под проливным дождем.

Читати далі...
9 листопада 2013,  03:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Божевільний, дикий, сексуальний, шалений, розпусний, брудний, похмурий, божевільний, збочений, образливий.

Деякі копи грають брудно і тільки Брюс Робертсон грає на виліт.

Від автора книги «На голці» - Ірвіна Велша.

Джеймс МакЕвой, Джемі Белл і Джим Броудбент у кримінальній комедії «Бруд».

«Найбільш захоплюючий фільм року», «Чудово, жваво і дуже потужно», «Блискуче закручений сюжет», «Вершина в кар'єрі Макевоя», «Неприборкана і уїдлива пишність» , «Тріумф!» - Ось так оцінила британська преса «Бруд», екранізацію роману культового шотландського письменника Ірвіна Велша.

Фільм «Бруд», що стартував в Англії 4 жовтня, за перший уікенд зібрав $1,4 млн.

У російських кінотеатрах фільм вийде 28 листопада а про українські поки нічого не чутно. І проте фільм обов'язково повинен бути доданий у вочліст.