Новини, в яких згадується Шонда Раймс

17 травня 2024,  11:52 | Новини серіалів

На честь прем'єри нових серій хітового костюмованого серіалу «Бріджертони» від платформи Netflix пропонуємо подивитися чарівний фрагмент за участю головної пари минулого сезону Кейт та Ентоні, також відомих як Кентоні.

Читати далі...
30 січня 2021,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Ґеральт, але ця костюмована драма тебе обігнала! Стрімингова платформа Netflix розкрила, що серіал «Бріджертони» подивилося на 6 мільйонів більше передплатників, ніж фентезі «Відьмак».

Читати далі...
30 грудня 2020,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-фотографія нового популярного серіалу від Netflix «Бріджертони», чия прем'єра відбулася на стримінговій платформі 25 грудня, знайомить нас ближче з численними членами цього знатного сімейства з 19 століття.

Читати далі...
14 грудня 2020,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У коханні та на війні всі засоби хороші. Стримінгова платформа Netflix вирішила скрасити наш понеділок, поділившись офіційним трейлером свого костюмованого міні-серіалу «Бріджертони» («Bridgerton»).

Читати далі...
2 листопада 2020,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумуєте за «Пліткаркою» та обожнюєте костюмовані романтичні комедії в дусі Джейн Остін? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер нового міні-серіалу від Netflix «Bridgerton», де роль пліткарки 19 століття приміряла на себе сама Джулі Ендрюс.

Читати далі...
21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
9 вересня 2017,  02:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC за допомогою нового промо-ролика повідомив, що чекати на повернення серіалів «Анатомія пристрасті», «Скандал» і «Як уникнути покарання за вбивство» залишилося менше місяця.

Читати далі...
15 вересня 2015,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии возвращения на экраны сериалов Шонды Раймс «Анатомия страсти», «Скандал» и «Как избежать наказания за убийство» их актеры собрались вместе для групповой фотосессии, а главные героини сериалов поговорили о будущем сезоне и сексизме Голливуда.

Читати далі...
30 квітня 2015,  16:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ветеран відомої медичної драми «Анатомія пристрасті» Патрік Демпсі покине серіал після 11 сезону.

Демпсі був постійним актором «Анатомії пристрасті» з самої першої серії. Він грає роль доктора Дерека Шепарда ось вже на протязі близько 240 серій, і незважаючи на те, що контракт актора був продовжений на наступний рік, ці серії 11 сезону будуть його останніми.

Як саме Дерек Шепард піде з серіалу, гадати не доводиться. У минулій серії він потрапив в аварію, і перед його дружиною Мередіт, яку грає Еллен Помпео, постав вибір, чи відключати його від системи життєзабезпечення.

Творець серіалу Шонда Раймс про вихід Демпсі:

Дерек Шепард є і завжди буде дуже важливим персонажем – для Мередіт, для мене і для шанувальників. Я ніколи не могла собі уявити, що доведеться попрощатися з нашим містером Мрією. Гра Патріка Демпсі створила Дерека таким, яким ми обидва сподіваємося, що він залишиться, осмисленим прикладом – щасливим, сумним, романтичним, хворобливим і завжди справжнім – таким, чого молоді жінки повинні вимагати від сучасної любові. Його втрата буде відчутна для всіх. Зараз Мередіт і вся сім'я «Анатомії пристрасті» готуються ступити на невідому територію нової глави її життя. Можливості майбутнього безмежні. І як сказала б Елліс Грей: «Карусель ніколи не зупиняється.»

У минулому сезоні покинула серіал інша його довгожителька – Сандра О, і найближчим часом вона навряд чи повернеться навіть для гостьової появи.

Демпсі залишає серіал за власним бажанням, і, швидше за все, піде у світ великого кінематографа. Протягом років зйомок у «Анатомії пристрасті» він періодично з'являвся в різних фільмах, одною з його найвідоміших ролей є персонажі у фільмах «Зачарована» і «Трансформери 3». А вже скоро він буде зайнятий зйомками в сімейній драмі «Mission: S. O. P.».

22 і 23 серії 11 сезону «Анатомії пристрасті» під назвою «She's Leaving Home (Part 1)» і «She's Leaving Home (Part 2)» вийдуть на телеканалі ABC вже сьогодні, 30 квітня. Усього в цьому сезоні буде 25 серій.

17 листопада 2014,  16:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В недавнем интервью, которое 42-й Президент США дал на шоу Эллен ДеДженерес, Билл Клинтон рассказал, почему с интересом смотрит такие популярные сериалы, как «Скандал» и «Карточный домик».

Оказывается, Клинтон является большим поклонником сериалов, которые пишет сценарист Шонда Раймс. Он до сих пор смотрит «Анатомию страсти» и начал смотреть «Как избежать наказания за убийство», также авторства Раймс.

Билл Клинтон о том, как он начал смотреть сериалы:

Некоторое время моя жена часто ездила в командировки, а я оставался один дома...

Клинтон поведал о том, что дружит с Кевином Спейси и Керри Вашингтон, исполнителями главных ролей в популярных политических драмах «Карточный домик» и «Скандал», за развитием чьих событий следит с интересом.

Потом он в шутку восхитился тем, как же легко удается сериальным политикам оставаться безнаказанными за убийство:

Дело в том, что в частности и делает «Скандал» и «Карточный домик» такими развлекательными, я себе не представляю, как бы президенту в исполнении Спейси или главе администрации президента в «Скандале» убийство могло бы действительно сойти с рук. Хотел бы я знать об этом, когда был на посту. Вы только подумайте, сколько возможностей я упустил! Это какое-то сумасшествие.

Разделяете ли вы сериальные вкусы 42-го Президента США?