Оновлення, в яких згадується Ідріс Ельба

12 листопада 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Трейлер показує багато нових моментів, але не містить спойлерів, якщо ви раптом ще не бачили цей витвір Тайки Вайтіті. Тор (Кріс Гемсворт) і Халк (Марк Руффало) тут борються з Суртуром (Кленсі Браун) та один з одним; Гела (Кейт Бланшетт) розбиває Мйольнір як «шматочок скла», за словами Локі (Том Гіддлстон); Хеймдалль (Ідріс Ельба) веде асгардійців по Райдужному мосту; Валькірія (Тесса Томпсон) хоче приєднатися до команди бога грому; а також Тор і Халк з'ясовують, хто з них є найсильнішим Месником і у кого більше мізків.

Щоб дізнатися, чому «Тор: Рагнарок» називають одним з кращих фільмів MCU, читаємо нашу рецензію.

24 жовтня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики називають супергеройський екшен «Тор: Рагнарок» «тріумфом» та «найзухвалішим фільмом від Marvel», повідомляє його новий ТБ-ролик.

На додаток, відео показує масу нових моментів, як круте переодягання Тора (Кріс Гемсворт) і Локі (Том Гіддлстон) з земного одягу в свої асгардські наряди; Гела (Кейт Бланшетт) повідомляє, що її доля — правити всіма іншими; а також тут присутні Геймдалль (Ідріс Ельба) і сам Одін (Ентоні Хопкінс).

Ви вже можете придбати квитки на «Тор: Рагнарок» на нашому сайті. У кіно з 2 листопада.

10 жовтня 2017,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де зіграли дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн та володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба.

Це історія 26-річної лижниці олімпійського розряду Моллі Блум (Честейн), яка прославилася як господиня престижного підпільного покерного клубу в Каліфорнії. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Але ФБР звернуло цю масштабну авантюру, в яку вплуталася Моллі, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффі (Ельба).

Українська прем'єра картини від володаря «Оскара» Аарона Соркіна переїхала на 28 грудня.

7 жовтня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Честейн звертається за допомогою до Ідріса Ельби в новому трейлері біографічної драми Аарона Соркіна «Гра Моллі».

Честейн грає колишню олімпійську лижницю Моллі Блум, яка стає успішною бізнесвумен, організувавши саму ексклюзивну гру в покер в світі, що збирала за одним столом найбагатших і найвпливовіших, включаючи російських бандитів. Але одного разу до неї в будинок вриваються агенти ФБР та заарештовують її рахунки. Тепер за допомогою адвоката Чарлі Джаффа у втіленні Ельби Моллі вирішує довести свою невинуватість і повернути те, на що працювала стільки років.

Цілих 100 кадрів «Гри Моллі» з Честейн та Ельбою ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри байопік прибуде в листопаді.

29 вересня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент пригодницької драми «Гора між нами» показує, як втомлені герої Кейт Вінслет та Ідріса Ельби відпочивають на снігу. Як раптом Ельба відходить в сторону, щоб покликати собаку, а лід під Вінслет стає все більш тонким, і вона провалюється в холодні води гірського озера.

Закулісне відео, яке показує, що актриса дійсно наважилася пірнути під лід заради цієї сцени, дивіться тут. У кіно з 30 листопада.

14 вересня 2017,  23:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент драми про виживання «Гора між нами» показує, як його головні герої у втіленні Кейт Вінслет та Ідріса Ельби влаштувалися на нічліг в розбитому літаку. Вінслет виглядає неважливо, мабуть вона сильно постраждала під час катастрофи, зате у них є вогонь, багато води, оскільки кругом лежить сніг, та деякі запаси їжі. І коли Ельба перераховує, що у них є їстівного, єдине, що цікавить Вінслет — яке він знайшов печиво, чи не шоколадне раптом.

Попередній фрагмент картини Хані Абу-Ассада, де Ельба запевняє, що вони сьогодні не помруть, дивіться тут. Її прем'єра відбудеться в листопаді.

12 вересня 2017,  17:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася дебютним фрагментом своєї майбутньої драми «Гора між нами», в якій вертоліт Ідріса Ельби та Кейт Вінслет падає в горах, і вони повинні боротися там з голодом і холодом. В один з моментів герой Ельби впадає у відчай і просить Вінслет зробити його останню фотографію, щоб залишилася пам'ять, коли він помре. Але вона відмовляється, оскільки одного разу вже зробила фотографію дівчини після вибуху, і та дійсно незабаром померла. Ельба намагається її підбадьорити і каже, що сьогодні вони не помруть.

Український трейлер фільму Хані Абу-Ассада дивіться тут. У кіно він вийде в листопаді.

22 серпня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер пригодницької драми «Гора між нами» з Кейт Вінслет і Ідрісом Ельбою в головних ролях.

Вцілілі після страшної авіакатастрофи, двоє незнайомих людей мусять знайти спільну мову, аби вижити в екстремальних умовах далеких засніжених гір. Усвідомивши, що на допомогу ніхто не прийде, вони вирушають у небезпечну подорож через дику місцевість довжиною в сотні кілометрів, допомагаючи одне одному вижити. Несподівано між героями спалахує справжнє почуття...

Дивіться в кінотеатрах України з 30 листопада.

16 серпня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн постає в образі колишньої лижниці Моллі Блум. Їй набридло виживати на копійки, тому дівчина вирішила стати на чолі самої ексклюзивної та небезпечної гри в покер у світі, після чого зацікавила ФБР. Компанію Честейн в цій історії складають лауреат «Золотого глобуса» Ідріс Ельба, володар 2 «Оскарів» Кевін Костнер та Майкл Сера.

В український прокат «Гра Моллі», яку зняв сценарист і лауреат «Оскара» Аарон Соркін, прибуде в листопаді. Чекаємо на дубльований трейлер.

20 липня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка очікуваної екранізації романів Стівена Кінга «Темна вежа» називається скромно «Magnum Opus» («Шедевр»), і в ній письменник розповідає, що вона для нього значить. А також разом з коментарями творців кінокартини і виконавців головних ролей Ідріса Ельби та Меттью МакКонахі відео показує нові моменти: як Людина в чорному за допомогою магії руйнує Вежу, яка пов'язує його світ з нашим, і як Стрілець намагається його зупинити своїми кулями.

Другий український трейлер «Темної вежі» дивіться тут. До прем'єри фільму залишилося 2 тижні.

11 липня 2017,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий український трейлер пригодницького фентезі «Темна вежа» з Ідрісом Ельбою та Меттью МакКонахі. Ельба втілює представника давнього ордену Стрільців, який присягнувся захищати містичну Вежу від руйнування. А МакКонахі у вигляді темного чаклуна Людини в чорному намагається уникнути його помсти, знищити Вежу і влаштувати в своєму й нашому світах справжнє пекло.

Фільм Ніколая Арсела, який є екранізацією романів Стівена Кінга, входить в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа. У кіно з 3 серпня.

10 липня 2017,  16:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька годин тому студія Sony Pictures представила новий трейлер фентезі «Темна вежа», заснованого на однойменній серії романів Стівена Кінга. Відео складається з багатьох нових моментів, які показують ще більше екшену в протистоянні Стрілка (Ідріс Ельба) і Людини в чорному (Меттью МакКонахі), чия війна приводить їх в наш світ.

Нові кадри фільму Ніколая Арсела ви знайдете в нашій галереї. Український трейлер «Темної вежі» дивіться тут.

7 липня 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри фентезі «Темна вежа», заснованого на романах Стівена Кінга, залишилося менше місяця. Його український ТБ-ролик присвячений головному лиходієві історії — Людині в чорному, яку грає Меттью МакКонахі. Він запевняє Стрілка (Ідріс Ельба), який йде по його сліду, що йому нема чого боятися, і обіцяє, що герой загине разом з Вежею. Адже смерть завжди перемагає.

Фічуретку про створення фільму, де Ельба і МакКонахі розповідають про своїх персонажів, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

29 червня 2017,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер з перекладом пригодницької драми «Гора між нами», де Кейт Вінслет та Ідріс Ельба сідають у вертоліт, який незабаром розбивається в горах. Незважаючи на те, що вони нічого одне про одного не знають, тепер кожен з них повинен беззаперечно довіряти незнайомцю, щоб вижити в холодній і безлюдній місцевості та повернутися додому.

В українські кінотеатри фільм Хані Абу-Ассада прибуде на два тижні раніше, ніж планувалося, 5 жовтня.

26 червня 2017,  17:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фічуретці «Темної вежі» Ідріс Ельба розповідає, що його персонаж Роланд Діскейн є останнім з давнього ордену Стрільців, які поклялися захищати містичну Темну вежу від Людини в чорному. Цього лиходія втілює Меттью МакКонахі, й актор каже, що його персонаж просто зобов'язаний зруйнувати Вежу, щоб вивільнити Пекло. Тут також з'являється Стівен Кінг, який зізнається, що «Темна вежа» завжди була дуже важливою для нього історією, і бачити, як Стрілок оживає на екрані у втіленні Ельби, для нього — це просто неймовірно.

Український трейлер фентезі, яке виходить в кіно 3 серпня, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.