Новини фільмів, в яких згадується Енн Гетевей

7 березня 2024,  14:05 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Prime від Amazon представила офіціний трейлер своєї очікуваної стрічки «The Idea of You», де головну жіночу роль виконає лавреатка премії «Оскар» та зірка «Інтерстеллара» Енн Гетевей.

Читати далі...
6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Читати далі...
8 листопада 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм Роберта Земекіса «Відьми» вийшов перед Хелловіном і повинен був стати чарівною казкою для дітей, але багатьох людей з відмінностями в кінцівках образило те, який зовнішній вигляд був обраний для Верховної відьми у втіленні Енн Гетевей.

Читати далі...
20 жовтня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У сімейному фентезі Роберта Земекіса «Відьми» лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей втілить Верховну відьму, яка змінить не один екстравагантний образ. І нова фотографія зі зйомок показує її з готичним макіяжем.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
1 червня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри нового фільму Крістофера Нолана «Тенет» в повторний прокат в Україні вийдуть інші популярні творіння цього культового режисера «Початок» і «Темний лицар повертається».

Читати далі...
24 січня 2020,  16:34 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей потрапляє до світу журналістських розслідувань в трейлері детективної драми «Останнє, чого він хотів», компанію в якій їй складає ще один лауреат «Оскара» Бен Аффлек.

Нова напружена кінострічка від режисерки «Ферми "Мадбаунд"» Ді Ріїс розповідає про журналістку з округу Колумбія Елену МакМехон, яка втрачає нитку оповідання, коли відправляється за спеціальним дорученням свого батька Річарда (номінант на премію «Оскар» Віллем Дефо), і замість звичної нецікавої історії опиняється в центрі складного журналістського розслідування про нелегальну торгівлю зброєю.

Основою цієї драми з елементами трилера є книга письменниці Джоан Дідіон. Прем'єра фільму «Останнє, чого він хотів» відбудеться на Netflix через місяць, 21 лютого.

22 вересня 2019,  14:17 | Новини фільмів

Тимчасово повісивши свій віртуальний костюм Халка у віртуальну шафу на Marvel Studios після подій блокбастера «Месники: Завершення», номінант на премію «Оскар» Марк Руффало повертається у світ серйозних драматичних фільмів в трейлері кінокартини «Темні води».

Читати далі...
19 квітня 2019,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Секонд-хенд, ти знову рулиш». Ребел Вілсон демонструє свої блискучі навички маскування в новому дубльованому ТБ-ролику американської комедії «Шахрайки».

Комедійна картина режисера Кріса Еддісона, що заснована на фільмі 1988 року «Відчайдушні шахраї», покаже, як володарка премії «Оскар» Енн Гетевей і зірка франшизи «Ідеальний голос» Ребел Вілсон задумують провернути аферу століття. Гетевей грає витончену і граціозну молоду жінку з холодним розумом, яка завжди зриває куш, а Вілсон втілює просту дівчину, яка через мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Офіційний український постер «Шахрайок», де Гетевей і Вілсон позують на тлі золотого суперкара, ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 9 травня.

16 квітня 2019,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одна голова добре, а дві – краще. Енн Гетевей та Ребел Вілсон об'єднуються для спільної афери в першому українському ТБ-ролику комедійної стрічки «Шахрайки».

Фільм «Шахрайки» є рімейком комедії 1988 року «Відчайдушні шахраї» і познайомить нас з двома цілеспрямованими дівчатами, яких грають Гетевей і Вілсон. Одна з них – витончена грація з холодним розумом, яка завжди зриває куш, інша – дівчина проста і за мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Дивіться також офіційний український трейлер комедії «Шахрайки», режисером якої виступає Кріс Еддісон. У кіно з 9 травня.

19 лютого 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney вразила глядачів новим тизер-трейлером свого фентезійного мюзиклу «Аладдін» і першим трейлером очікуваного мультфільму «Крижане серце 2», а також вийшли новий український ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел» і трейлери комедії «Шахрайки» та українських фільмів «Продюсер» і «Сквот32».

Читати далі...
13 лютого 2019,  16:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Енн Гетевей та зірка музичної трилогії «Ідеальний голос» Ребел Вілсон планують аферу року в першому трейлері комедійної кінокартини «Шахрайки».

Фільм режисера Кріса Еддісона є рімейком комедії 1988 року «Відчайдушні шахраї», який познайомить нас з двома талановитими жінками. Одна – витончена грація з холодним розумом, яка завжди зриває куш, інша – дівчина проста і через мить обчистить ваші кишені. Хто ж із них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Українські глядачі зможуть побачити цих «Шахрайок» у справі навесні з 9 травня.

3 лютого 2019,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блондинка Енн Гетевей зустрічає задумливого Меттью МакКонахі в барі на краю світу у першому фрагменті напруженого трилера «Море спокуси», який вже можна побачити в кінотеатрах України.

Палюче сонце Карибських островів, вірний корабель і життя, повне ризику, рідна стихія капітана рибальського судна Бейкера Ділла (МакКонахі). Карен (Гетевей), єдина жінка, яку він кохав, вийшла заміж за мільярдера Френка Заріакаса (Джейсон Кларк) і живе на віллі в Маямі. Несподівано вона знову з'являється в його житті і благає про захист. З цієї хвилини знайомі води перетворяться для Бейкера на підступне море спокуси...

Квитки на «Море спокуси», яке зняв Стівен Найт, ви знайдете в нашій афіші.

27 листопада 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов дебютний тизер-трейлер діснеївського рімейка «Король Лев», фінальний трейлер супергеройського екшену «Аквамен», дубльований трейлер картини «Детектив Пікачу», нові трейлери мультфільмів «Лего. Фільм 2», «Секрети домашніх тварин 2» і «Астерікс і таємне зілля», а також розширений ТБ-ролик фантастики «Бамблбі».

Читати далі...
21 листопада 2018,  02:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастики «Інтерстеллар» Меттью МакКонахі і Енн Гетевей грають у небезпечні ігри у новому трейлері драматичного трилера «Море спокуси».

Кінокартина Стівена Найта розповість про самотнього капітана рибальського судна (МакКонахі), який веде тихе життя на Карибах. Там його знаходить колишня дружина (Гетевей) і просить про допомогу, чим заманює його в нову реальність, де не все здається тим, чим є насправді.

Влітку Гетевей можна було побачити в кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена» з Сандрою Баллок і Кейт Бланшетт.

Дивіться також український трейлер фільму «Море спокуси», чия прем'єра була перенесена на 31 січня 2019 року.