Оновлення, в яких згадується Зак Снайдер

5 грудня 2017,  01:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот (Диво-жінка), Бен Аффлек (Бетмен), Джейсон Момоа (Аквамен), Езра Міллер (Флеш) та Рей Фішер (Кіборг) розповідають про сюжет, своїх героїв, їх походження та відносини з іншими членами команди в дубльованому ролику, присвяченому створенню супергеройського екшену «Ліга справедливості».

Улюбленим моментом на зйомках для Момоа став епізод, коли його Аквамен проїхався верхи на Бетмобілі.

Читаємо нашу рецензію на «Лігу справедливості». Ви все ще можете застати творіння Зака Снайдера в кінотеатрах України.

14 листопада 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот (Диво-жінка) дуже мило посміхається в закулісному відео, що показує створення блокбастера «Ліга справедливості».

Тут режисер Зак Снайдер відправляє Джейсона Момоа (Аквамен) купатися в холодні води озер Північної Ірландії; Бен Аффлек (Бетмен) круто стрибає з великої висоти; Езра Міллер (Флеш) копіює режисерські вказівки Снайдера, підколюючи його; Рей Фішер (Кіборг) радісно клацає по клавішах транспортного засобу Темного лицаря; Гадот і Момоа міняються своєю зброєю та влаштовують між собою невеличкий двобій; а в кінці Момоа радісно біжить обійматися з Аффлеком. Також у відео з'являються Дж.К. Сіммонс (комісар Гордон) і Джеремі Айронс (Альфред Пенніворт).

«Ліга справедливості» прибуде в українські кінотеатри вже в цей четвер, 16 листопада. Купуйте квитки на її сеанси на нашому сайті.

7 жовтня 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. вирішила підігріти наш і без того гарячий інтерес до майбутнього трейлеру супергеройського екшену «Ліга справедливості» невеликим тизером. У ньому з'являються Бетмен (Бен Аффлек), Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер), готові як один захищати Землю. Сам трейлер прибуде вже завтра.

А поки переглядаємо попередні тизери та трейлери в нашій відеотеці. У кіно фільм Зака Снайдера вийде 16 листопада.

23 липня 2017,  02:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В суботу на Comic-Con був представлений абсолютно новий трейлер супергеройського екшену Зака ​​Снайдера «Ліга справедливості», де є чимало крутих моментів і з'являється головний лиходій Степпенвулф (Кіаран Хайндс). Відео відправляє нас на рідну Теміскіру Диво-жінки (Галь Гадот), в Готем до Бетмену (Бен Аффлек) й навіть в підземне царство Аквамена (Джейсон Момоа), де амазонки і супергерої разом з Флешем (Езра Міллер) та Кіборгом (Рей Фішер) б'ються з армією парадемонів.

У кінці трейлера в гості до Альфреда (Джеремі Айронс) приходить хтось дуже очікуваний... невже це Супермен (Генрі Кавілл)? Свої здогади залишайте в коментарях.

25 березня 2017,  22:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер «Ліги справедливості» прибув, і ми ділимося ним відразу в офіційному українському дубляжі. У ньому Бетмен (Бен Аффлек) і Диво-жінка (Галь Гадот) збирають команду кращих супергероїв планети, які родом з коміксів DC, куди також увійдуть Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер). Й разом вони дають жару парадемонам та іншим загрозам людства.

В українські кінотеатри супергеройський екшен Зака Снайдера прибуде 16 листопада.

24 березня 2017,  18:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизерами другого трейлера «Ліги справедливості» з Акваменом і Бетменом прибув тизер з войовничою Діаною Принс відомої як Диво-жінка. Її втілює Галь Гадот, яка на цьому тижні стала мамою вдруге.

Новий трейлер майбутнього супергеройського екшену Зака Снайдера прибуде завтра.

23 березня 2017,  18:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже скоро до нас примчиться другий трейлер супергеройського екшену Зака Снайдера «Ліга справедливості», і його перший тизер представляє у всій красі та могутності Аквамена у втіленні зірки «Гри престолів» Джейсона Момоа. Ви тільки подивіться, що він витворяє за допомогою свого п'ятизубого тризуба!

Сам трейлер буде представлений в цю суботу, але сподіваємося, що завтра нас порадують ще одним тизером.

7 жовтня 2016,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Ліги справедливості» Зак Снайдер вирішив відзначити завершення важливого етапу зйомок фільму в Великій Британії новим закулісним відео, яке показує масу веселих моментів, а також вражаючих трюків за участю Бена Аффлека, Галь Гадот, Джейсона Момоа, Езри Міллера та Рея Фішера.

Тепер знімальний процес очікуваного супергеройського екшену від DC Entertainment переїжджає до Ісландії.

23 липня 2016,  23:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Снайдер поділився з усім світом першим трейлером «Ліги справедливості», де Бетмен Бена Аффлека збирає команду супергероїв, куди увійдуть Чудо-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер), Кіборг (Рей Фішер) і, сподіваємося, Супермен.

23 лютого 2016,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сети появились три новых персональных постера с важными второплановыми персонажами супергеройского экшена «Бэтмен против Супермена: На заре справедливости», а также была раскрыта его продолжительность.

Читати далі...
14 грудня 2015,  18:07 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо другий, трихвилинний російськомовний трейлер до довгоочікуваного фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості».

На хвилі міжнародного успіху фільму «Людина зі сталі» режисер Зак Снайдер об'єднує двох найбільших супергероїв: Бетмена і Супермена – вперше в історії на великому екрані.

В кінотеатрах України і РФ з 24 березня 2016 року.

4 січня 2014,  14:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey
Презентуємо вашій увазі другий дубльований український трейлер до фільму «300 спартанців: Відродження імперії». Режисер у фільму маловідомий Нома Мурра, ну а сценариста всі ми знаємо - Зак Снайдер, який був сценаристом і фільму «300 спартанців» 2007 року. У головних ролях: Салліван Степлтон, Єва Грін, Ліна Хіді.

Перемігши 300 спартанців, перська армія під командуванням Ксеркса вирушила на південь, до великих грецькіх міст. Перше місто на шляху армії Ксеркса - Афіни, які славяться своїм сильним флотом, очолюваним Фемістоклом.

У кінотеатрах України і Росії з 7 березня.