Новини фільмів про (2013)

3 лютого 2020,  23:32 | Новини фільмів

Теж з нетерпінням чекаєте виходу сиквела фільму «Кращий стрілець» на великі екрани? Студія Paramount Pictures опублікувала в мережі новий ТБ-ролик пригодницького бойовика «Кращий стрілець: Меверік», який був показаний на Супербоулі.

Читати далі...
18 грудня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Зірка науково-фантастичного фільму «Світ забуття» Андреа Райзборо відважно відправляється в проклятий будинок в новому дубльованому трейлері містичного горора Ніколаса Песке «Прокляття».

Рімейк знаменитого японського фільма жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», який вийшов у 2002 році, відправить нас в проклятий будинок, де відбуваються страшні речі. Пітер Спенсер (Джон Чо), який займається нерухомістю, вирішує придбати цей будинок, але зауважує, що там живе щось жахливе. Він повідомляє про цю подію детективу Малдун (Райзборо), і та відправляється в маєток за адресою Рейберн-драйв, 44, де зустрічає божевільну жінку Фейт Метісон (Лін Шей) і стає свідком прокляття, про яке її попереджав детектив Гудман (Деміан Бішір).

В українські кінотеатри цей жах прибуде через місяць, 16 січня, щоб струсити й налякати нас після новорічних свят.

16 грудня 2019,  16:25 | Новини фільмів

Прибув свіжий трейлер очікуваного бойовика «Кращий стрілець: Меверік», в якому зірка фільмів «Місія неможлива» Том Круз знову сідає за штурвал винищувача і показує захоплюючі трюки.

У продовженні фільму «Кращий стрілець», чиї події будуть розвиватися через 30 років після подій оригіналу, легендарний льотчик ВПС США капітан Піт Мітчелл (Круз) з позивним Меверік візьметься за навчання команди молодих пілотів з гарячими серцями, в числі яких опиниться лейтенант Бредлі Бредшоу (Майлз Теллер), син покійного друга Меверіка Ніка Бредшоу (Ентоні Едвардс).

Українська прем'єра фільму «Кращий стрілець: Меверік» очікується влітку, 16 липня. Його режисером виступає Джозеф Косінські, який зняв «Світ забуття».

30 жовтня 2019,  17:43 | Новини фільмів

Не стій у неї на шляху. Дивимося офіційний український трейлер гостросюжетного екшену Закарі Адлера «Кур'єр», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться 12 грудня.

В екшен-трилері «Кур'єр» зірка фільмів «Квант милосердя» і «Світ забуття» Ольга Куриленко втілює лондонського кур'єра, яка повинна доставити важливу посилку для свідка в одній гучній справі. Але коли на свідка здійснюється замах, кур'єр бере його життя в свої руки і намагається захистити його за всяку ціну.

Компанію Куриленко в цьому фільмі складе лауреат премії «Оскар» Гері Олдман.

11 жовтня 2019,  23:59 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман надихається стилем Ніка Ф'юрі носить пов'язку на лівому оці в трейлері екшен-трилера «The Courier».

Читати далі...
22 березня 2013,  19:48 | Новини фільмів | Автор: redder

Том Круз став першою зіркою Голлівуду, що створила офіційну сторінку в популярній соціальній мережі Вконтакте. Сторінка зірки фільму «Місія нездійсненна» з'явилася вКонтакте в п'ятницю, чому передувало повідомлення в Твіттері Круза "Побачимося!" російською мовою.
Аватарка для його сторінки являє собою постер нового науково-фантастичний фільму "Oblivion", який виходить в Росії 11 квітня, за два тижні до прем'єри в США
Сторінка Круза в російській соціальній мережі є ознакою збільшення впливу російського бокс-офісу. У минулому році доходи від прокату в Росії виросли на 8 відсотків до $ 1,3 млрд, це дев'ятий за величиною результат в світі, і як очікується, він зросте ще на 9 відсотків у цьому році.
А ось і адресу сторіночки актора - http://vk.com/tomcruise. Фанати, приєднуйтесь.