Оновлення (2013)

16 липня 2013,  12:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У Піпця з'явилися послідовники, месники в масках на чолі яких стоїть обезбашенний Полковник. На жаль за ними починає полювати Кривавий Чад, і тільки Вбивашка здатна цьому протистояти. Супергерої спробували стати звичайними підлітками - Дейвом і Мінді. Але на увазі невизначеного майбутнього, вони хочуть створити команду супергероїв. Мінді в костюмі вбивашки ловлять копи, після арешту, їй доводиться забути про геройське минуломе і спробувати жити як сама звичайна дитина. В результаті чого Пипець позбавляється напарника і вступає в ряди команди «Справедливість Назавжди» під проводом колишнього злочинця на прізвисько Полковник Зоряно-смугастий. А Кривавий Чад, перший у своєму роді суперлиходій, збирає в свою чергу лігу лиходіїв, з метою помсти Вбивашці і Пипцю за смерть свого батька. Тепер йому доведеться вступити в сутичку з усіма супергероями команди.

У кінотеатрах України і Росії з 1 серпня.

10 квітня 2013,  23:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дівчинка з майстерністю ніндзя та безжальністю середньовічного ката плюс підліток, що не відчуває болю та має здорові амбіції, проти бандюганів, злочинців та мафії усього світу. Дарма здається, що сили нерівні. Ці двоє здатні на все, а секрет простий -- вони захищають не людство, вони захищають справедливість.

Жанр: фантастичний екшн

Режисер: Джеф ВадлоуНіколи не здавайся», «Схопити Крінґла»)

У ролях: Хлоя МоретцХранитель часу»), Ніколас КейджУчень чаклуна»), Аарон Тейлор-ДжонсонДикуни», «Анна Кареніна»), Джим КеріЗавжди кажи «Так!»)

Старт в Україні: 1 серпня 2013.

1 квітня 2013,  16:23 | Оновлення | Автор: redder

А ось і новий постер до фільму "Пипець 2", на цей раз на ньому ми бачимо Аарона Тейлор-Джонсона в ролі власне легендарного Піпца! Фільм виходить на екрани 16 серпня цього року.

27 березня 2013,  21:58 | Оновлення | Автор: redder

Крім того, вийшов ще й перший міжнародний трейлер фільму "Пипець 2". Сфокусований він на героїні Хлої Моретц, Убівашке, яка намагається ходити в школу і причиняти звичайної дівчиськом. Не тут-то було! Пипець і його послідовники - Зоряно-Смугастий Полковник (Джим Керрі) знову хочуть нести в світ справедливість! А значить, і Убівашке доведеться до них приєднатися!