Оновлення (2015)

10 серпня 2017,  23:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна американська співачка Шер озвучила космічну діву в мультсеріалі «Дім: Пригоди Тип і О», заснованому на персонажах мультфільму 2015 року «Нарешті вдома». Звуть її героїню Шеркофонія, і учора співачка поділилася в Твіттері першим фрагментом з її участю, де Шеркофонія, літаючи в космосі, виконує пісню під назвою «Ooga Boo».

Прем'єра 3 сезону «Дім: Пригоди Тип і О» відбудеться 11 серпня на сайті Netflix.

26 лютого 2015,  13:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо нову пісню Дженніфер Лопес під назвою “Feel The Light” - офіційний саундтрек анімаційного фільму «Нарешті вдома», який вийде в кінотеатрах України з 19 березня.

16 січня 2015,  18:14 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Не надто симпатичні і невдачливі прибульці племені Був, рятуючись від ворогів, які захопили їх планету, прилетіли на Землю, і людям довелося потіснитися. Життєвий простір було якось поділено, почалося велике переселення народу. У вирі цих подій земна дівчинка Тип знайомиться з Джеєм Ло, який опинився цілком собі миролюбним і добрим бувом. Але Землю, її рідних та прийомних мешканців чекає біда страшніша: нещадне плем'я Горгів дізналося, де ховаються втікачі буви, і готуються напасти на них. І як завжди, доля всієї планети залежить від двох на перший погляд слабких, нікчемних створінь - Джея Ло і Тип.

У кінотеатрах України і Росії з 19 березня.

1 липня 2014,  02:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Забавна пригодницька стрічка від режисера фільмів "Мураха Антц" і "Лісова братва". У картині розповідається про дружню нації прибульців, які шукають притулок на Землі, рятуючись від своїх смертельних ворогів. Один інопланетянин, випадково розповівши ворогам про своє місцезнаходження, змушений бігти разом з дівчинкою-підлітком. Щоб виправити власні помилки, ця дивна пара друзів здійснює неймовірну подорож навколо світу, під час якої наш прибулець дізнається, що насправді означає "бути людиною".

У кінотеатрах України і Росії з 19 березня 2015 року.

17 березня 2014,  00:46 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Забавна пригодницька стрічка від режисера фільмів "Мураха Антц" і "Лісова братва". У картині розповідається про дружню націю прибульців, які шукають притулок на Землі, рятуючись від своїх смертельних ворогів. Один інопланетянин, випадково розповівши ворогам про своє місцезнаходження, змушений бігти разом з дівчинкою-підлітком. Щоб виправити власні помилки, ця дивна пара друзів здійснює неймовірну подорож навколо світу, під час якої наш прибулець дізнається, що насправді означає "бути людиною".

У кінотеатрах України і Росії з 27 листопада.