Аль Пачіно, Курт Рассел і Дакота Фаннінг зіграють у Квентіна Тарантіно

27 листопада 2018,  03:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» вирішила побити всі рекорди по кількості провідних голлівудських зірок в акторському складі.

Кримінальна драма «Одного разу в Голлівуді» розповість про Голлівуд 1969 року, і її головними героями будуть колишня зірка серіального вестерну Рік Далтон та його дублер Кліфф Бут, які намагаються повернути дні своєї минулої слави.

Їх втілять Леонардо ДіКапріо та Бред Пітт.

Роль актриси Шерон Тейт, яку в 1969 році в її будинку в Лос-Анджелесі вбила банди Чарльза Менсона, виконає зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Відомо, що разом з ними в «Одного разу в Голлівуді» зіграють легендарні актори Аль Пачіно і Курт Рассел й одна з найпопулярніших представниць нинішнього молодого Голлівуду Дакота Фаннінг.

Крім Рассела в даному фільмі з'являться ще четверо акторів, які взяли участь в попередньому творінні Тарантіно «Мерзенна вісімка»: Тім Рот, Майкл Медсен, Брюс Дерн і Зої Белл.

Більш того, компанію їм складуть Маргарет Квеллі, Джеймс Марсден, Ліна Данем, Тімоті Оліфант, Остін Батлер, Люк Перрі, Еміль Гірш, Деміен Льюїс, Джеймс Рімар, Скут МакНері, Кліфтон Коллінз мол. і Денні Стронг.

Також в акторському складі присутні імена Румер Вілліс, дочки Брюса Вілліса, Майї Гоук, дочки Уми Турман, та Харлі Квінн Сміт, дочки режисера Кевіна Сміта. Вілліс зіграв у Тарантіно в «Кримінальному чтиві», а Турман виконала головну роль у відомій дилогії режисера «Убити Білла».

Як вам такий іменитий акторський склад? Здається, Тарантіно збирається перевершити самого себе.

У світовий прокат фільм «Одного разу в Голлівуді» вийде 26 липня 2019 року.

2713 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: