Назад у Панем: Френсіс Лоуренс зніме приквел квадрологіі «Голодні ігри»

23 квітня 2020,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел фантастичної франшизи «Голодні ігри» знайшов свого режисера в особі Френсіса Лоуренса, який вже неодноразово бував в Панемі, але, на жаль, в ньому не повернуться ані Дженніфер Лоуренс, ані Джош Гатчерсон, ані Ліам Гемсворт.

Приквел буде ґрунтуватися на новій книзі письменниці Сьюзен Коллінз під назвою «The Ballad Of Songbirds And Snakes» («Балада про співочих птахів та змій»), яка повинна вийти у травні, повідомляє сайт Empire.

Його події будуть розвиватися за 64 роки до подій першого фільму «Голодні ігри» та познайомлять нас з 18-річним Коріоланом Сноу, майбутнім президентом-тираном Панема, країни, що утворилася на території сучасних Сполучених Штатів Америки після підвищення рівня моря.

У квадрологіі роль Президента Сноу виконував Дональд Сазерленд. Хто зіграє його в юності, поки не повідомляється, але на повернення вже знайомих нам осіб сподіватися не доводиться, хіба тільки на знайомство з їхніми батьками чи бабусями і дідусями, з огляду на значний часовий проміжок між історією Катніс Евердін та майбутнім приквелом.

Лоуренс зняв три останні фільми франшизи «Голодні ігри: У вогні», «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1» та «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2», так що він прекрасно знає, як екранізувати книги Коллінз, і шанувальники цієї антиутопії можуть не переживати щодо того, що адаптація буде вірною першоджерелу.

Екранізацією нового роману про Панем та Голодні ігри буде займатися студія Lionsgate, яка придбала права на його адаптацію ще в минулому році.

1725 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: