Ерік Кріпке про 2 сезон «Хлопаків»: «Спойлер в тому, що Гоумлендер буде жахливим батьком»

21 серпня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер хітового супергеройського серіалу «Хлопаки» Ерік Кріпке розкрив в свіжому інтерв'ю деякі деталі про 2 сезон, які стосуються великого і жахливого лідера Сімки Гоумлендера та його нової ролі у якості батька.

Перший сезон серіалу «Хлопаки» закінчився шокуючим відкриттям для Гоумлендера (Ентоні Старр) і Біллі Бутчера (Карл Урбан) і для глядачів, які дізналися, що у Гоумлендера та Бекки (Шантель Ван Сантен), безвісти зниклої дружини Бутчера, є син.

Гоумлендер розлютився, що від нього це приховували, і навіть убив свою коханку Меделін (Елізабет Шу), щоб помститися їй за те, що вона брехала йому багато років.

Так що в 2 сезоні Гоумлендер буде пізнавати всі радощі батьківства, але, оскільки він є жорстоким і нарцисичним психопатом, у нього це буде виходити просто жахливо, «проспойлерив» Кріпке в інтерв'ю для сайту ScreenRant:

Спойлер в тому, що Гоумлендер є жахливим батьком, тому я просто хотів це повідомити. Він перебуває у безладі, він є зміїним кублом з невпевненості, страхів та неврозів. Знаєте тих людей, які заводять дітей, оскільки не хочуть бути самотніми? Думаю, він якраз такий.

Кріпке говорить, що Гоумлендер спробує заповнити за допомогою сина душевну порожнечу, що утворилася після вбивства Меделін:

Я думаю, що він хоче бути батьком, щоб був хтось, кого б він міг виховати як маленького себе, який буде йому поклонятися. Я думаю, що він жадає емоційного зв'язку, який у нього був зі Стіллвелл, і отримає його будь-яким способом. Але він продовжує давати, знаєте, дійсно жахливі поради цій дитині.

Серіал «Хлопаки» повертається з новими серіями на початку осені, 4 вересня.

Читайте також: Сімка зловісно позує на чорно-білих промо-фотографіях 2 сезону серіалу «Хлопаки».

5401 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: