«Чорна вдова»: Скарлетт Йоханссон і Флоренс П'ю на новій обкладинці журналу Total Film

15 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий випуск журналу про кіно Total Film возз'єднує супергероїню Скарлетт Йоханссон з її російською суперсімейкою, з якою ми познайомимося в її сольному супергеройському екшені «Чорна вдова».

Очікуваний супергеройський сольник про пригоди супершпигунки та супергероїні Наташі Романової, також відомої як Чорна вдова, покаже, чим вона займалася після війни Тоні Старка і Стіва Роджерса в блокбастері «Перший месник: Протистояння».

Опинившись в бігах, оскільки вона порушила Соковійські угоди, коли допомогла Стіву і Бакі втекти з аеропорту, Наташа вирішує повернутися на батьківщину і возз'єднатися зі своїми давніми друзями з Росії.

Цими друзями будуть Єлена Бєлова, Меліна Востокофф та Олексій Шостаков, ролі яких виконують Флоренс П'ю, Рейчел Вайс і Девід Гарбор.

Також на стильній обкладинці Total Film присутній суперлиходій Таскмайстер (Наглядач), який в сольнику Наташі є главою програми «Червона кімната» і перетворює нових Чорних вдів на свою власну армію.

Українська прем'єра супергеройського екшену «Чорна вдова», режисеркою якого є Кейт Шортланд, очікується цієї осені, 5 листопада.

6467 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: