«Привиди у Венеції»: вийшов новий український трейлер третього фільму про Еркюля Пуаро

20 липня 2023,  18:24 | Новини фільмів

У своїй третій пригоді «Привиди у Венеції», заснованій на однойменному романі письменниці Агати Крісті, легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани зіштовхнеться з дуже моторошною загадкою.

Фільм «Привиди у Венеції» розповість жахливу історію, героєм якої стає знаменитий детектив Еркюль Пуаро. Події стрічки розгортаються у моторошній повоєнній Венеції напередодні Дня всіх святих. Пуаро саме вийшов на пенсію і живе сам в найгламурнішому місті світу. Одного разу він неохоче відвідує спіритичний сеанс у занедбаному палаццо з привидами. Та коли одного з гостей вбивають, детектив змушений знову зануритися у зловісний світ тіней і таємниць.

Цього разу компанію Брані складуть такі відомі актори, як лауреатка премії «Оскар» Мішель Йєо, володарка 9 премій «Еммі» Тіна Фей, зірка серіалів «Єллоустоун» і «Справжній детектив» Келлі Райлі та зірка скандальної франшизи «П'ятдесят відтінків» Джеймі Дорнан.

Українська прем'єра детективного горора «Привиди у Венеції», режисером якого знову виступає виконавець головної ролі, відбудеться 14 вересня.

Тим часом ви вже можете побачити Брану у новому фільмі знаменитого режисера Крістофера Нолана «Оппенгеймер», що вийшов в прокат 20 липня.

1262 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: