Марго Роббі та Раян Ґослінг зіграють у приквелі фільму «Одинадцять друзів Оушена»

5 серпня 2023,  07:04 | Кастінг

Якщо ви у захваті від Барбі та Кена у виконанні Марго Роббі та Раяна Ґослінга, то у нас для вас чудова новина, адже незабаром вони знову зіграють разом у фільмі, що буде приквелом хітової кримінальної стрічки «Одинадцять друзів Оушена».

Приквел фільму «Одинадцять друзів Оушена» за участю Роббі та Ґослінга буде «епічною історією кохання та пригодою, замаскованою під пограбування». Його події будуть розгортатися у 1960-х роках під час Гран-прі Монако.

Деталі про персонажів, яких зіграють зірки головного блокбастера цього літа «Барбі», поки тримаються у таємниці, проте режисером стрічки буде Джей Роуч, який каже, що ця історія буде у стилі класичних фільмів Альфреда Хічкока «Спіймати злодія» та «Дурна слава».

Роббі зіграла у стрічці Роуча «Сенсація», за яку була номінована на «Оскар». Роуч також відомий завдяки трилогії про Остіна Паверса і комедіям «Знайомство з батьками», «Знайомство з Факерами» та «Брудна кампанія за чесні вибори».

Минулого року Роббі можна було побачити у кіно у фільмах «Вавилон» та «Амстердам», а також нещодавно у неї було камео у стрічці Веса Андерсона «Астероїд-Сіті». Звичайно, ви все ще можете побачити їх з Ґослінгом в образа Барбі та Кена у хітовому фільмі Грети Гервіг «Барбі», який скоро стане мільярдером.

2869 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: