Кого грає Меріл Стріп у новому сезоні серіалу «Убивства в одній будівлі»?

8 серпня 2023,  19:42 | Новини серіалів

Володарка 3-х премій «Оскар» Меріл Стріп буде однією з головних родзинок третього сезону популярного детективного серіалу «Убивства в одній будівлі», і на честь його прем'єри саме час познайомитися з її героїнею ближче.

Серіал «Убивства в одній будівлі» розповідає про трьох мешканців висотного будинку на Мангеттені Чарльза (Стів Мартін), Олівера (Мартін Шорт) та Мейбл (Селена Гомес), які люблять кримінальні подкасти і несподівано виявляються втягнутими в розслідування вбивства, що сталося прямо у них під носом.

У фіналі другого сезону, розкривши ще одне убивство, Чарльз та Мейбл прийшли на прем'єру нової вистави свого друга Олівера, проте вона теж закінчилася убивством прямо на сцені хтось отруїв виконавця головної ролі Бена Гленроя, якого втілив Пол Радд. Тож нашій трійці належить розкрити ще один жахливий злочин.

Окрім Пола Радда, який повернеться у флешбеках, що допоможуть розкрити смерть його героя, у третьому сезоні ключову героїню втілить легендарна Меріл Стріп. Вона зіграє Лоретту Деркін, яка також бере участь у п'єсі Олівера «Death Rattle», проте перша серія нового сезону покаже, що ця роль дається їй дуже складно.

Бен каже Оліверу, що Лоретту треба звільнити, проте Олівер вірить у талант Лоретти, тож він вирішує дати їй ще один шанс. Таким чином назріває конфлікт між Беном і Лореттою, тож невже це вона стоїть за його вбивством? Чи мотив був у когось іншого?

Також відомо, що Олівер не лише захоплюється талантом Лоретти, проте й відчуває до неї романтичний потяг, тож буде цікаво поглянути на розвиток їхніх стосунків під час розслідування вбивства Бена. Адже Чарльз вже якось зустрічався з вбивцею.

Дві перші серії третього сезону серіалу «Убивства в одній будівлі» вийшли 8 серпня, прем'єра третьої серії, де також повернеться Стріп, відбудеться 15 серпня.

Для легендарної акторки це вже не перша роль на телебаченні. Кілька років тому Стріп зіграла не менш яскраву роль у популярній драмі «Велика маленька брехня».

2562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: