«Зоряні війни»: новий трейлер пригодницького серіалу «Аколіт» за участю зірки «Матриці»

6 травня 2024,  10:00 | Новини серіалів

На честь Дня «Зоряних воєн», який відзначається 4 травня, стримінгова платформа Disney+ поділилася з шанувальниками цієї культової франшизи новим трейлером її майбутнього серіалу «Аколіт».

Сюжет науково-фантастичного серіалу «Аколіт», події якого розгортаються наприкінці ери Високої Республіки за 100 років до подій фільму «Зоряні війни: Епізод 1 - Примарна загроза» (де ми познайомилися з малим Енакіном Скайвокером), покаже, як розслідування шокуючого злочину зіштовхує шанованого майстра-джедая з небезпечним воїном з його минулого.

Головні ролі в «Аколіті», ролі майстра-джедая та небезпечного воїна, виконають актори Лі Джон-дже та Амандла Стенберг, яку ви можете знати завдяки першому фільму антиутопічної франшизи «Голодні ігри» та стрічці «Темні уми».

Також трейлер показує круту джедайку у втіленні зірки «Матриці» Керрі-Енн Мосс, а ще у новому серіалі кіновсесвіту «Зоряних воєн» знялася зірка фільму «Логан» і фентезійного серіалу «Темні початки» Дафні Кін.

Компанію їм складе Йонас Суотамо, який грає Чубакку.

Перші дві серії науково фантастичної пригоди «Аколіт» вийдуть онлайн 4 червня. Його творцем виступає сценаристка Леслі ГідландЖиття матрьошки»).

Тим часом прем'єра другого сезону «Андора» була перенесена на початок 2025 року.

308 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: