Новини кіно

17 жовтня 2024,  20:23 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь виходу в прокат нового пригодницького мультфільму «Дикий робот» від студії DreamWorks Animation та режисера Кріса Сандерса, згадуємо його найкращі режисерські роботи, які можна переглянути усією родиною.

Читати далі...
17 жовтня 2024,  00:39 | Новини серіалів

Зірка «Дюни» Ребекка Фергюсон повертається у бункер з новою зачіскою в офіційному трейлері другого сезону пригодницької наукової фантастики «Таємниця бункера».

Читати далі...
16 жовтня 2024,  20:28 | Кастінг

Стало відомо, що зірка мегапопулярного серіалу «Дім дракона» Ріс Іванс, який також знімався у Поттеріані, приєднався до акторського складу кінокоміксу «Веном: Останній танець», де головну роль грає Том Гарді.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Бітлджюс Бітлджюс»
Епічний подарунок на Гелловін від Тіма Бертона
15 жовтня 2024,  19:38 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Культовий режисер Тім Бертон усім відомий своїми готичними й фентезійними казками для дорослих, і однією з таких історій, що зробила його ім'я популярним спочатку на всю Америку, а потім і на весь світ, стало фентезі «Бітлджюс», що вийшло у 1988 році. Це був його перший режисерський хіт, після якого він зняв свого «Бетмена» і «Едварда руки-ножиці», й історія про скаженого біоекзорциста Бітлджюса швидко стала культовим фільмом в американській культурі. Бертон багато років хотів зняти продовження цієї стрічки, але чогось не вистачало його історії. А потім він побачив талант Дженни Ортеґи, яку запросив у свій серіал «Венздей», і пазл склався. Так на світ з'явився «Бітлджюс Бітлджюс».

Читати далі...
15 жовтня 2024,  18:15 | Новини серіалів

Як і очікувалося, той загадковий тінейджер з нового веб-серіалу Marvel «Аґата увесь час», якого грає актор Джо Лок з популярної драмеді «Коли завмирає серце», виявився Біллі Максімовим, сином Ванди та Віжена.

Читати далі...
15 жовтня 2024,  11:02 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер екшн трилеру «Мертві землі» з Ентоні Макі у головній ролі. В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися з 21 листопада.

Читати далі...
14 жовтня 2024,  20:50 | Кастінг

Зірка популярного фентезі «Бітлджюс Бітлджюс» Дженна Ортега виконає головну роль у майбутній науково-фантастичній драмі від володаря премії «Оскар» Тайки Вайтіті, що називається «Klara and the Sun» («Клара і Сонце»).

Читати далі...
14 жовтня 2024,  16:54 | Бокс-офіс

Біоекзорцист Бітлджюс досі у топі! Бокс-офіс очікуваного сиквела культового фентезі Тіма Бертона «Бітлджюс Бітлджюс» вже складає $420,3 млн, що робить його одним з найприбутковіших фільмів цього року.

Читати далі...
14 жовтня 2024,  09:00 | Новини серіалів

Ніколас Кейдж зіграє незвичайного Людину-павука в майбутньому серіалі «Spider-Noir», що буде спін-офом мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Читати далі...
14 жовтня 2024,  01:32 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер оригінального мультфільму «Людопес» від DreamWorks Animation – творців таких культових анімаційних франшиз, як «Панда Кунґ-фу», «Як приборкати дракона» та «Бебі Бос». Цей мультфільм є кіноадаптацію літературного феномена «Людопес»! Дати старту поки що немає, тому слідкуйте за оновленнями на нашому сайті!

Читати далі...
13 жовтня 2024,  16:30 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Інший світ» Кейт Бекінсейл має обирати між порятунком свого коханого та своєї країни в офіційному трейлері екшн-трилера «Код "Чорна канарка"». Його режисером виступає П'єр Морель, творець культового бойовика «Заручниця».

Читати далі...
13 жовтня 2024,  14:02 | Новини фільмів

Наступного тижня в український прокат вийде біографічний фільм «Учень. Історія Трампа», де головного героя грає відомий голлівудський актор Себастіан Стен, відомий за роллю Бакі Барнса у блокбастерах Marvel.

Читати далі...
12 жовтня 2024,  19:48 | Кастінг

Раян Мерфі вже готує наступний сезон своєї популярної біографічної антології про вбивць «Чудовиська» і запросив на головну роль у ньому зірку «Джентльменів» та «Бунтівного Місяця» Чарлі Ганнема.

Читати далі...
12 жовтня 2024,  18:02 | Кастінг

Ходять чутки, що кінокомпанія Marvel Studios бачить в образі суперлиходія Аполасіпсиса з коміксів про Людей Ікс голлівудську суперзірку Двейна Джонсона, який нещодавно зіграв антигероя у фільмі від DC.

Читати далі...
11 жовтня 2024,  17:07 | Новини серіалів

Усі шанувальники кіновсесвіту Marvel з великим нетерпінням чекають, коли ж ми знову побачимо на екранах Елізабет Олсен у ролі могутньої Багряної відьми. І, здається, що її повернення може бути значно ближче, ніж ми думали.

Читати далі...