Новини фільмів

7 вересня 2024,  17:53 | Новини фільмів

Співачка й акторка Дженніфер Лопес представила свій варіант сукні-помсти після розлучення з Беном Аффлеком під час кінофестивалю у Торонто, де відбулася прем'єра її нового фільму «Unstoppable» («Неприборканий»).

Читати далі...
7 вересня 2024,  11:45 | Новини фільмів

Схоже, що Енді Серкіс, який зніматиме фільм «Володар перснів: Полювання на Ґолума», хоче зібрати разом братерство персня. Спочатку на повернення до Середзем'я погодився Ієн МакКеллен, а тепер — Орландо Блум.

Читати далі...
6 вересня 2024,  11:29 | Новини фільмів

Знаменита співачка й акторка Леді Ґаґа перетворила світову прем'єру фільму «Джокер: Божевілля на двох» на справжнє шоу під час 81-го Венеційського кінофестивалю. Її парою на події став наречений Майкл Поланські.

Читати далі...
5 вересня 2024,  18:20 | Новини фільмів

Творці містичного фільму жахів «Конотопська відьма» режисера Андрія Колесника повідомили, що він продовжує лідирувати в українському прокаті, і після другого вікенду у прокаті його збори складають 25,5 мільйона гривень.

Читати далі...
4 вересня 2024,  15:50 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер драматичного фільму Netflix «Його три доньки», де зірки блокбастера Marvel «Месники: Війна нескінченності» Елізабет Олсен (Багряна відьма) та Керрі Кун (Проксіма Міднайт) зіграють сестер.

Читати далі...
4 вересня 2024,  14:36 | Новини фільмів

Джейсон Момоа, він же Аквамен, грається з Тесерактом у першому дубльованому трейлері пригодницької стрічки «Minecraft: Фільм» від Warner Bros. та Legendary, прем'єра якої відбудеться у кінотеатрах наступного року.

Читати далі...
3 вересня 2024,  19:36 | Новини фільмів

Відомий голлівудський комік Адам Сендлер знову зіграє легендарного гольфіста у сиквелі популярної комедії «Щасливчик Ґілмор», яка вийшла майже 30 років тому.

Читати далі...
2 вересня 2024,  16:17 | Новини фільмів

У неділю, 1 вересня, в рамках 81-го Венеційського кінофестивалю відбулася світова прем'єра трилера «Самотні вовки» за участю давніх друзів Джорджа Клуні та Бреда Пітта. І Клуні відвідав цю подію разом зі своєю дружиною Амаль Клуні, яка стала справжньою зіркою червоного хідника.

Читати далі...
2 вересня 2024,  12:00 | Новини фільмів

Зірка трилогії «Володар перснів» Ієн МакКеллен розповів у новому інтерв'ю, що він готовий повернутися до казкового світу Середзем'я та знову вбратися в шати легендарного чарівника Ґендальфа Сірого. Але студії Warner Bros. Pictures краще поквапитися.

Читати далі...
2 вересня 2024,  10:18 | Новини фільмів

Зараз ви можете побачити зірку супергеройської франшизи «Люди Ікс» Геллі Беррі у шпигунському екшні «Спілка» на платформі Netflix, а вже наприкінці цього місця вона виконає головну роль у горорі «Хижий ліс», який покажуть у кінотеатрах.

Читати далі...
31 серпня 2024,  15:30 | Новини фільмів

Блокбастер «Дедпул і Росомаха» порадував нас поверненням Веслі Снайпса у ролі легендарного Блейда, проте майбутній фільм «Блейд», де головного героя втілить лавреат премії «Оскар» Махершала Алі, здається, знову зайшов в глухий кут.

Читати далі...
31 серпня 2024,  09:22 | Новини фільмів

Цієї осені ми нарешті зможемо подивитися науково-фантастичну сагу «Мегалополіс» від режисера знаменитої трилогії «Хрещений батько» Френсіса Форда Копполи. Головну роль у стрічці виконує номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер.

Читати далі...
29 серпня 2024,  19:51 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures опублікувала в мережі перші кадри науково-фантастичного екшну «Світ Юрського періоду: Переродження» («Jurassic World Rebirth»), який очолила зірка блокбастерів Marvel Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
28 серпня 2024,  08:51 | Новини фільмів

Завдяки технологіям ШІ фан-трейлери стають все більш реалістичними, і новий фанатський трейлер супергеройського екшну Метта Шекмана «Фантастична четвірка», який має вийти у 2025 році, дійсно зміг обманути деяких глядачів.

Читати далі...