Новини фільмів

19 вересня 2024,  21:26 | Новини фільмів

Дивіться пристрасний фрагмент очікуваного музичного трилера «Джокер: Божевілля на двох», де Джокер та Харлі Квінн демонструють свої почуття.

Читати далі...
19 вересня 2024,  20:29 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Prime поділилася офіційним трейлером і постером комедійної стрічки «Брати» за участю відомих акторів, зірки блокбастерів Marvel Джоша Броліна та зірки «Гри престолів» Пітера Дінклейджа

Читати далі...
18 вересня 2024,  20:02 | Новини фільмів

Кіностудія Warner Bros. Pictures нарешті опублікувала в мережі офіційний трейлер науково-фантастичної пригоди «Мікі 17», де головного героя втілює зірка «Сутінок» та «Бетмена» Роберт Паттінсон.

Читати далі...
17 вересня 2024,  20:31 | Новини фільмів

Днями компанія STUDIOCANAL поділилася розширеним трейлером біографічної драми «Лі», де лавреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет грає головну роль. Фільм буде повнометражним дебютом режисерки Еллен Керас.

Читати далі...
16 вересня 2024,  15:09 | Новини фільмів

Віконт Ентоні Бріджертон позує разом зі своїм новим конем на персональному постері очікуваного фентезійного мюзиклу «Wicked: Чародійка» від Universal Pictures, який би точно сподобався його віконтесі Кейт.

Читати далі...
16 вересня 2024,  13:50 | Новини фільмів

Однією з головних драматичних кінопрем'єр вересня стала стрічка «Кінець, з якого ми починаємо», де головну роль виконала зірка хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер, яка продовжує підкорювати великий екран.

Читати далі...
15 вересня 2024,  22:25 | Новини фільмів

Ласкаво просимо до казкового університету Шіз! Новий трейлер фентезійного мюзиклу «Wicked: Чародійка» запрошує глядачів до свого Гоґвортсу, де навчатимуться головні героїні, яких втілюють талановиті акторки й співачки Аріана Ґранде та Синтія Еріво.

Читати далі...
13 вересня 2024,  18:23 | Новини фільмів

Том Гарді нагадує Джеймса Бонда у фінальному трейлері супергеройського екшну «Веном: Останній танець» («Venom: The Last Dance») від компанії Sony Pictures.

Читати далі...
12 вересня 2024,  19:22 | Новини фільмів

Вагітна зірка стрічки «Барбі» Марго Роббі відвідала прем'єру свого нового продюсерського проєкту під назвою «Моя стара дупа», яка відбулася у Лос-Анджелесі.

Читати далі...
10 вересня 2024,  20:46 | Новини фільмів

Телеканал «Суспільне Культура» представив важливий документальний фільм під назвою «Як українці українською заговорили», що цікаво розповідає історію української мови від її зародження до сьогодення. І в ньому знявся відомий український актор.

Читати далі...
9 вересня 2024,  11:20 | Новини фільмів

Британський актор Рейф Файнс, відомий за роллю головного лиходія у Поттеріані, зіграє легендарного героя Одіссея у пригодницькій драмі «Повернення» («The Return»).

Читати далі...
7 вересня 2024,  17:53 | Новини фільмів

Співачка й акторка Дженніфер Лопес представила свій варіант сукні-помсти після розлучення з Беном Аффлеком під час кінофестивалю у Торонто, де відбулася прем'єра її нового фільму «Unstoppable» («Неприборканий»).

Читати далі...
7 вересня 2024,  11:45 | Новини фільмів

Схоже, що Енді Серкіс, який зніматиме фільм «Володар перснів: Полювання на Ґолума», хоче зібрати разом братерство персня. Спочатку на повернення до Середзем'я погодився Ієн МакКеллен, а тепер — Орландо Блум.

Читати далі...
6 вересня 2024,  11:29 | Новини фільмів

Знаменита співачка й акторка Леді Ґаґа перетворила світову прем'єру фільму «Джокер: Божевілля на двох» на справжнє шоу під час 81-го Венеційського кінофестивалю. Її парою на події став наречений Майкл Поланські.

Читати далі...