Новини фільмів

13 жовтня 2024,  16:30 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Інший світ» Кейт Бекінсейл має обирати між порятунком свого коханого та своєї країни в офіційному трейлері екшн-трилера «Код "Чорна канарка"». Його режисером виступає П'єр Морель, творець культового бойовика «Заручниця».

Читати далі...
13 жовтня 2024,  14:02 | Новини фільмів

Наступного тижня в український прокат вийде біографічний фільм «Учень. Історія Трампа», де головного героя грає відомий голлівудський актор Себастіан Стен, відомий за роллю Бакі Барнса у блокбастерах Marvel.

Читати далі...
11 жовтня 2024,  16:47 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що режисер Тодд Філліпс та співачка Леді Ґаґа активно заперечували те, що продовження «Джокера» є мюзиклом, це все ж таки мюзикл, тож ось усі його пісні, які разом виконали його головні герої.

Читати далі...
8 жовтня 2024,  21:52 | Новини фільмів

Зірка горор-дилогії «Воно» Білл Скарсґард, який прославився завдяки ролі кровожерливого клоуна Пеннівайза, втілює одного з наймоторошніших вампірів в історії кінематографа у новому трейлері фільму жахів «Носферату».

Читати далі...
7 жовтня 2024,  20:59 | Новини фільмів

Колекція постерів очікуваного різдвяного блокбастера «Кодове ім'я "Червоний"» за участю Двейна Джонсона та Кріса Еванса представляє його ключових персонажів, частина з яких володіє магією, а частина є казковими істотами.

Читати далі...
7 жовтня 2024,  16:55 | Новини фільмів

Другий український трейлер пригодницького епіку Рідлі Скотта «Гладіатор 2» розкриває нові деталі про історію гладіатора Луція у втіленні британського актора Пола Мескала, який вже має номінацію на премію «Оскар».

Читати далі...
7 жовтня 2024,  14:38 | Новини фільмів

Хочете дізнатися про найбільш неочікуване камео в супергеройському блокбастері «Дедпул і Росомаха» Шона Леві? Одну з ролей в ньому виконав лавреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
4 жовтня 2024,  18:44 | Новини фільмів

Акторка Нів Кемпбелл підтвердила свою участь у сьомій частині хітової франшизи жахів «Крик», звідки звільнили Меліссу Барреру (що спричинило гучний скандал), а також повідомила дату виходу нового фільму.

Читати далі...
3 жовтня 2024,  18:58 | Новини фільмів

Легендарна Анджеліна Джолі повертається! У мережі з'явився тизер-трейлер її нової біографічної драми «Марія», за яку вона може отримати «Оскар». Відео показує її неймовірне перевтілення в оперну співачку Марію Каллас.

Читати далі...
3 жовтня 2024,  18:00 | Новини фільмів

Офіційний постер анімаційної пригоди «Володар перснів: Війна рогіримів», яку продюсує творець трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт» Пітер Джексон, представляє її головну героїню, легендарного короля та небезпечного лиходія.

Читати далі...
2 жовтня 2024,  19:23 | Новини фільмів

Ви можете знати Орландо Блума за хітовими франшизами «Володар перснів» та «Пірати Карибського моря», проте не всі його фільми такі ж успішні, які ці культові стрічки. Як, наприклад, новий екшн-трилер «Кривава права рука».

Читати далі...
2 жовтня 2024,  18:24 | Новини фільмів

Нові кадри науково-фантастичного фільму «Електричний штат» від творців блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» братів Руссо й платформи Netflix представляють перший погляд на його головних героїв, яких грають Міллі Боббі Браун та Кріс Претт.

Читати далі...
2 жовтня 2024,  17:30 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що фільм «Джокер: Божевілля на двох» містить музичні номери, де співать головні герої, Леді Ґаґа наполягає, що це не мюзикл. Але чи це дійсно так?

Читати далі...
1 жовтня 2024,  20:27 | Новини фільмів

Незабаром в українських кінотеатрах можна буде побачити напружений екшн-трилер «Код "Чорна канарка"» за участю зірки франшизи «Інший світ» Кейт Бекінсейл. І у нас вже є кадри, що знайомлять ближче з її крутою героїнею.

Читати далі...
27 вересня 2024,  23:35 | Новини фільмів

Вийшов офіційний трейлер політичної сатири з присмаком фільму жахів «Чутки», що покаже, як лідери Великої сімки борються за виживання під час зомбі-апокаліпсису. І пародію на Ангелу Меркель тут грає зірка «Володаря перснів» Кейт Бланшетт.

Читати далі...