Новости фильмов

28 июня 2024,  14:23 | Новости фильмов

Новий промо-ролик супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Дедпул і Росомаха» показує, як Г'ю Джекман, тобто Росомаха, запрошує Раяна Рейнольдса, тобто Дедпула, сходити разом у кіно.

Читать далее...
28 июня 2024,  13:31 | Новости фильмов

Представляємо офіційний постер гостросюжетної стрічки «МаХХХін», де британська акторка Міа Гот грає порноакторку, що мріє підкорити Голлівуд. Але на заваді її мрії стає... серійний вбивця.

Читать далее...
14 июня 2024,  19:38 | Новости фильмов

Комедійний екшн «Мій шпигун» отримає продовження під назвою «Мій шпигун: Вічне місто», в якому повернуться головні герої у втіленні Дейва Батісти та Хлої Коулмен. І цього разу їх чекають пригоди в Італії.

Читать далее...
14 июня 2024,  12:56 | Новости фильмов

Перші кадри очікуваного фентезійного мультфільму «Володар перснів: Війна рохіррімів» від Warner Bros. Pictures, заснованого на міфології письменника Дж.Р.Р. Толкіна, представляють його головну героїню та головного лиходія.

Читать далее...
13 июня 2024,  16:31 | Новости фильмов

Ведмедик Паддінгтон, головний герой дитячих книжок англійського письменника Майкла Бонда, повертається з новими пригодами в першому офіційному трейлері сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона в Перу», що вийде наступного року.

Читать далее...
12 июня 2024,  13:36 | Новости фильмов

Режисер Зак Снайдер приготував сюрприз для своїх шанувальників. Влітку на платформі Netflix вийде режисерська версія його нової науково-фантастичної дилогії «Бунтівний Місяць».

Читать далее...
11 июня 2024,  18:30 | Новости фильмов

Представляємо фінальний трейлер пригодницького бойовика «Погані хлопці: Все або нічого», нового розділу хітової екшн-франшизи, що стартувала у 1995 році. Головні ролі в ньому виконують давні друзі Вілл Сміт та Мартін Лоуренс.

Читать далее...
10 июня 2024,  20:31 | Новости фильмов

На честь Дня друзів у мережі з'явився новий тизер-трейлер супергеройського блокбастера Шона Леві «Дедпул і Росомаха», що натякає на появу нової супергероїні! І у неї приголомшливі ніжки.

Читать далее...
10 июня 2024,  13:33 | Новости фильмов

Знаменитий актор Едді Мерфі знову втілить легендарного поліцейського Акселя Фоулі у четвертій частині франшизи «Поліцейський із Беверлі-Гіллз», що незабаром вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читать далее...
10 июня 2024,  13:00 | Новости фильмов

Кінокомпанія FILM.UA представила у мережі повноцінний трейлер очікуваного українського горора «Конотопська відьма», який на початку попереджає, що він «містить сцени страждань та мученицької смерті окупантів».

Читать далее...
8 июня 2024,  14:31 | Новости фильмов

Нові світлини зі зйомок стрічки «Матеріалісти» режисерки Селін Сон представляють перший погляд на її закоханих героїв, яких грають Капітан Америка та Анастейша Стіл.

Читать далее...
8 июня 2024,  12:40 | Новости фильмов

Українські кінематографісти планують зняти екранізацію культового роману видатного письменника Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки», який вважають «першим українським дитячим бестселером».

Читать далее...
7 июня 2024,  16:42 | Новости фильмов

Зірки фільму «Газетяр» Ніколь Кідман та Зак Ефрон возз'єднаються влітку через 12 років в романтичній комедії «Сімейна справа», що вийде на платформі Netflix.

Читать далее...
6 июня 2024,  14:00 | Новости фильмов

Влітку в український прокат вийде екшн-трилер «Судна нічка» («Wake Up»), який зняло тріо канадських режисерів, відомих під псевдонімом RKSS, тобто Roadkill Superstars.

Читать далее...
4 июня 2024,  12:55 | Новости фильмов

Кінокомпанія Sony Pictures нарешті поділилася офіційним трейлером супергеройського блокбастера «Веном: Останній танець», заснованого на коміксах Marvel, де у головній ролі повертається Том Гарді, він же Шалений Макс.

Читать далее...