Оновлення, в яких згадується Крістіна Хендрікс

23 лютого 2018,  12:05 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму жахів «Незнайомці: Жорстокі ігри» з Крістіною Гендрікс та Мартіном Гендерсоном у головних ролях.

Американська сім'я вирушає у невелику подорож — відвідати родичів, які живуть у кемпінгу. Але автомобільний табір виявляється порожнім. Під покровом ночі з'являються троє психопатів у масках, мета яких не грабувати або вбивати, а з'ясувати, яка у кожного з членів сім'ї особиста межа жаги до життя...

В кінотеатрах України з 12 квітня.

4 жовтня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер екранізації детективного роману Агати Крісті «Зігнутий будинок», яка зібрала знатний каст.

Фільм розповість про приватного детектива Чарльза Хейуорда, якого запрошують розгадати жахливе вбивство в будинку багатої сім'ї Леонідіс, де всі мешканці знаходяться під підозрою, включаючи його клієнта і колишню кохану Софію. Головного героя грає Макс АйронсГіркі жнива»); компанію йому складуть 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, Крістіна ХендріксБожевільні»), Джилліан АндерсонСекретні матеріали»), оскарівський номінант Теренс Стемп і Аманда АббінгтонШерлок»).

У світовий прокат кінокартина, адаптацією якої займався творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз, вийде в 2018 році.

22 листопада 2016,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра в світовий прокат виходить доросла святкова комедія «Поганий Санта 2», де Біллі Боб Торнтон знову буде прикидатися Сантою, щоб провернути чергову аферу. І новий ТБ-ролик під енергійну музику нагадує, за що ми його так сильно любимо.

Решту ТБ-роликів, де також з'являються Кеті Бейтс, Тоні Кокс, Кристина Хендрікс і Бретт Келлі, дивимося тут.

22 вересня 2016,  19:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому нецензурному трейлері комедії «Поганий Санта 2» головний герой у втіленні Біллі Боба Торнтона об'єднується заради нової справи зі старим поплічником Тоні Коксом та своєю татуйованою матусею Кеті Бейтс, а також знайомиться ближче з героїнею Крістіни Хендрікс, яка часом любить бути поганою дівчинкою.

Перший трейлер цієї комедії, який також не відрізняється підбором виразів, дивіться тут.

20 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В первом трейлере к «Неоновому демону» Николаса Виндинга Рефна есть все: модели, секс, каннибализм, и каждый кадр оттуда кричит о том, что данный триллер станет самой стильной работой этого датского режиссера.

Читати далі...