Дивимося трейлер нового фільму Лі Деніелса «Сполучені Штати проти Біллі Голідей»

19 січня 2021,  14:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія боротьби легендарної американської співачки та активістки Біллі Голідей оживає в першому трейлері байопіку «Сполучені Штати проти Біллі Голідей», який зняв номінант на премію «Оскар» Лі Деніелс.

Біографічна стрічка «Сполучені Штати проти Біллі Голідей» буде слідувати за кар'єрою Біллі Голідей, коли вона стала об'єктом Федерального департаменту по боротьбі з наркотиками з таємною операцією під прикриттям, очолюваною темношкірим федеральним агентом Джиммі Флетчером, з яким у співачки був бурхливий роман. Трейлер показує активну позицію Біллі в боротьбі за рівні права для афроамериканців і розкриває, що ФБР вирішило використати її наркозалежність, щоб заглушити її голос серед народу. Але їм це не вдалося.

Роль Біллі Голідей у ​​фільмі виконує співачка Андра Дей, яка виступила на церемонії нагородження «Оскар» в 2018 році з піснею «Stand Up for Something».

Агента ФБР Джиммі Флетчера грає актор Треванте Роудс, якого ви можете знати завдяки оскароносній драмі «Місячне сяйво». Також в цьому байопіку знялися Наташа Ліонн та Гаррет Гедлунд.

На рахунку Лі Деніелса є 2 номінації на премію «Оскар», які він отримав в 2010 році за драматичний фільм «Скарб» з Габурі Сідібе.

Онлайн-прем'єра фільму «Сполучені Штати проти Біллі Голідей» відбудеться 26 лютого на стримінговій платформі Hulu.

1145 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: