Студія Disney хоче зняти live-action рімейк мультфільму «Рапунцель»

4 серпня 2023,  23:33 | Новини фільмів

Рімейк «Русалонька», який вийшов у кіно у травні, вже приніс студії Disney більше пів мільярда доларів, тож вона швидко знайшла інший прибутковий проєкт, яким має стати рімейк її популярного мультфільму «Рапунцель».

Анімаційний мюзикл «Рапунцель» вийшов на великі екрани у 2010 році і отримав 1 номінацію на «Оскар». Він є діснеївською адаптацією казки братів Грімм і слідує за пригодами юної дівчини з магічним волоссям Рапунцель та розбійника Флінна Райдера, який допомагає їй втекти від лихої мачухи і дізнатися про своє королівське походження.

В оригіналі голосам Рапунцель та Флінна говорили і співали Менді Мур та Закарі Лівай, проте ці ролі у live-action рімейку точно виконають молодші актори.

Про плани кіностудії Disney зняти live-action рімейк мультфільму «Рапунцель» повідомляє Youtube-канал The DisInsider, тож це поки не є офіційною заявою кіностудії, проте, враховуючи величезну кількість діснеївських рімейків за останні роки, це, скоріше за все, правда.

А ви хотіли б побачити рімейк «Рапунцель»? Як гадаєте, хто підходить на ролі Рапунцель та Флінна Райдера? Пишіть свої варіанти в коментарях.

2675 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: