Флоренс П'ю і Закарі Лівай можуть зіграти у рімейку «Рапунцель» від Disney

25 серпня 2023,  01:46 | Кастінг

Повідомляється, що студія Walt Disney Pictures бачить в ролі Рапунцель у своєму майбутньому рімейку зірку фільмів «Чорна вдова» та «Маленькі жінки» Флоренс П'ю. Проте поки невідомо, чи погодиться вона на роль діснеївської принцеси.

Рімейк мультфільму «Рапунцель», який вийшов у 2010 році, поки що знаходиться на дуже ранній стадії виробництва, оскільки в Голлівуді продовжують страйкувати актори і сценаристи, проте вже з'явилася інформація, що (коли страйки закінчаться) студія Disney спробує вмовити Флоренс П'ю зіграти роль Рапунцель.

Побачивши цю новину в соцмережах, зірка дилогії «Шазам» Закарі Лівай, який озвучував в мультфільмі «Рапунцель» героя Флінна Райдера, любовний інтерес Рапунцель, заявив, що він хотів би зіграти з Флоренс у рімейку.

Поки складно сказати, наскільки це все реалістично, бо у Флоренс та Закарі різниця у віці аж 15 років, що значно більше, ніж у Рапунцель та Флінна. Якщо ж рахувати, що Рапунцель у мультфільмі ще молодша за Флоренс, то навряд чи це спрацює. Побачимо, кому студія Disney запропонує роль Флінна.

В оригіналі голосом Рапунцель була акторка Менді Мур. Цілком можливо, що у них з Ліваєм, якщо його не покличуть на роль Флінна, може бути в рімейку якесь камео.

Флоренс зараз можна побачити у кінотеатрах в байопіку «Оппенгеймер».

847 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: