Дивимося трейлер супергеройського екшену «Проект "Сила"» з Джеймі Фоксом

16 липня 2020,  12:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Якби існувала таблетка, яка б наділила вас суперздібностями на 5 хвилин, ви б її прийняли?» Про це глядача красномовно запитує головний герой нового супергеройського фільму «Проект "Сила"», трейлером якого поділилася стрмінгова платформа Netflix.

Фільм «Проект "Сила"» відправить нас в Новий Орлеан, на вулицях якого з'явилася нова чарівна таблетка, яка рівно на 5 хвилин наділяє людей різними суперздібностями в дусі Людей Ікс, як показує перший трейлер.

Щоб зупинити її поширення, підліток-дилер та місцевий коп повинні об'єднатися з колишнім солдатом і відправитися на пошуки групи, що стоїть за її створенням і приховує від споживача серйозний побічний ефект смерть від суперздібностей через ті самі 5 хвилин.

Колишнього солдата тут втілює лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс, роль копа виконує номінант на премію «Золотий глобус» Джозеф Гордон-Левітт, а дівчину-дилера грає актриса Домінік Фішбек.

Прем'єра екшену «Проект "Сила"» відбудеться 14 серпня. Його режисерами виступають Еріель Шульман і Генрі Джуст, які зняли фільми «Паранормальне явище 3» та «Нерв». Сценарій написав Маттсон Томлін.

1235 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: